«Καθάρισε» ο Φαλκάο

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 23:50
UPD:22/04/2013 00:04
REUTERS/Marcelo del Pozo

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Ρανταμέλ Φαλκάο (Α) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σεβίλης

A- A A+

Ένα γκολ του Ρανταμέλ Φαλκάο στο 76΄ ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν (0-1) απέναντι στη Σεβίλη, στο προτελευταίο ματς της 32ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Για τους «ροχιμπλάνκος» που παρέμειναν 3 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη του πίνακα, Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η 21η νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ για τους Ανδαλουσιάνους η 16η εφετινή ήττα.

Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια παιχνίδια δεν βρέθηκε νικητής. Η Λα Κορούνια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο «Ριαθόρ» στην αδιάφορη, Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το Μπρούνο Γκάμα στο 38΄, αλλά ο Γιορέντε, έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους Βάσκους,

Η Οσασούνα έκανε τη μίνι-έκπληξη και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τη Σοσιεδάδ, που μάχεται για να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βάσκοι, παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα έχουν πάντα το προβάδισμα έναντι της Βαλένθια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις