Δέλλας: «Έγκλημα εκ προμελέτης εις βάρος της ΑΕΚ»

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 22:04
UPD:22:18
Youtube/AEK1924gr

Οι δηλώσεις του Τρ. Δελλα

A- A A+

Πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η Ένωση έγραψε μαύρη σελίδα στη λαμπρή ιστορία της με τον υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική και ο τεχνικός της έκανε λόγο για «καπετάνιους που πήδηξαν στη θάλασσα», αναφερόμενος στους «κιτρινόμαυρους» παράγοντες, ενώ αντίθετα ύψωσε προστατευτικό τείχος για τους ποδοσφαιριστές του.

«Οι καταστάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τις διαχειριστούμε. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, θεωρώ ότι είναι πιο φρόνιμο αυτή τη στιγμή είναι να συμπαρασταθώ στους ποδοσφαιριστές μου», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Δέλλας.

«Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο, όσο είναι εφικτό. Εδώ και πάρα πολύ καιρό βρέθηκαν αυτά τα παιδιά μόνα και αβοήθητα να οδηγούν ένα καράβι που λέγανε ΑΕΚ και όλοι οι καπετάνιοι είχαν πηδήξει στη θάλασσα», συνέχισε.

«Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 18,5 ετών. Για κάποιους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν στην ΑΕΚ, χωρίς να έχουν σκεφτεί. Αυτά τα παιδιά θέλουν προστασία και προσέγγιση αλλά θα έπρεπε να τους δείξουν πέντε πράγματα. Αυτό δεν έγινε και τα παιδιά δεν άντεξαν την πίεση αυτή. Είναι παράλογο να αφήσουν αυτά τα παιδιά μόνα τους να παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας», πρόσθεσε.

«Οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες. Ό,τι και να πω ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά θέλω να μπω ασπίδα μπροστά στα παιδιά. Όχι γιατί είμαι ήρωας, αλλά δεν θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κανέναν να γλιτώσει από το κακό που έχει κάνει στην ΑΕΚ. Αυτά τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Το έγκλημα που έγινε κατά της ΑΕΚ ήταν προμελετημένο και εξ αμελείας», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις