Πλάνα για την Α2 η Καβάλα

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 18:05
UPD:21:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ

Ο παίκτης της Καβάλας Ουίλιαμ Κόλεμαν (Κ) μαρκάρεται από τον παίκτη του Κολοσσού Μπαμπάλε Όσμπι (Δ) και τον Μάρκους Χάτεν (Α) κατά την διάρκεια του αγώνα Καβάλα - Κολοσσός για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών στο ΔΑΚ Καλαμίτσας. 

A- A A+

 

Τα σχέδιά της για την Α2 πρέπει να καταστρώνει από σήμερα η Καβάλα, η οποία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ηττήθηκε εντός έδρας από τον ουσιαστικά αδιάφορο Κολοσσό Ρόδου με 70-66. 

Η μακεδονική ομάδα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έπαιζε το «τελευταίο της χαρτί», αλλά σε ένα τόσο καθοριστικό ματς οι παίκτες της δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε στο δεύτερο να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, αλλά οι Ροδίτες άντεξαν στην πίεση κι έφυγαν νικητές με 70-66. Η Καβάλα παρέμεινε στην τελευταία θέση και, πλέον, οι άνθρωποί της θα αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την Α2.

Σε αδιάφορο ουσιαστικά ματς, ο ΚΑΟΔ επικράτησε στη Δράμα του Ρεθύμνου με 84-80. Ο Μπάβτσιτς έκανε το ματς της ζωής του και πέτυχε 33 πόντους, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του στη νίκη επί των Κρητικών. Ο Πετγουέι με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε με 86-71 από τον Ίκαρο στο κλειστό της Γλυφάδας, αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση καταδικαστικό για την ομάδα των Ιλισίων. Κι αυτό διότι Περιστέρι και Καβάλα ηττήθηκαν εντός έδρας, οπότε στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη κρατά την τύχη στα χέρια του και με μία νίκη θα παραμείνει στην Α1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις