Ματς-φωτιά για την παραμονή

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 01:48
UPD:18:19
MOTION TEAM/ΦΑΝΗ ΤΡΨΑΝΗ

Το Περιστέρι υποδεχεται τον Αρη και «καίγεται» για τη νίκη.

A- A A+

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει καθοριστικά παιχνίδια για την παραμονή, ενώ στην Πυλαία θα κριθεί εν πολλοίς η 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Τρεις στροφές απομένουν για το φινάλε και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη στην...ουρά, αλλά και στην πρώτη τετράδα. Περιστέρι και Καβάλα υποδέχονται σήμερα στις 16:00, τον ουσιαστικά αδιάφορο Άρη και τον Κολοσσό Ρόδου που σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι γηπεδούχοι στις δύο αυτές αναμετρήσεις κυριολεκτικά «καίγονται» για τη νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της σωτηρίας.

Την ίδια ώρα (16:00) ο Ηλυσιακός θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό» στη Γλυφάδα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Αδιάφορο είναι το παιχνίδι, ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και το Ρέθυμνο (16:00).

Το ματς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την 3η θέση της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πυλαίας (19:00, ΕΤ3). Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να «παίζουν το τελευταίο τους χαρτί» και τους «κυανέρυθρους» να «κλειδώνουν» την 3η θέση σε περίπτωση νίκης.

Χθες, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΣΑΚΕ) αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή το απόγευμα, λόγω των υποχρεώσεων των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει σήμερα και με το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανελευσινιακό, που πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μετά την ήττα τους στην Τουρκία, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν και 5ο ματς με την Αναντολού Εφές την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε η διοργανώτρια αρχή θα πράξει όπως και στην περίπτωση του «αιωνίου» αντιπάλου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις