Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΑΕΚ

Η ετυμηγορία αναμένεται εντός της ημέρας
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 16:55
UPD:17:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο προπονητής και βετεράνος παίκτης της ΑΕΚ Τραίανό Δέλλας (Α) προσέρχεται στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για την απολογία των παραγόντων της ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την εισβολή των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

A- A A+

Ολοκληρώθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας η εκδίκαση της υπόθεσης για τη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός, την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η κατηγορούμενη Ένωση, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Χάρη Γρηγορίου και τον τεχνικό της, Τραϊανό Δέλλα, επέρριψε την αποκλειστική ευθύνη για τη διακοπή της αναμέτρησης στον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη, ισχυριζόμενη ότι έλαβε τηλεφωνικές εντολές και αποφάσισε χωρίς να κάνει σύσκεψη και χωρίς να λάβει υπόψη του τις απόψεις των ομάδων, του παρατηρητή και της Αστυνομίας.

YOUTUBE/ENWSIGR

«Η ΑΕΚ δεν ζητά χάρη, ζητά ισονομία. Ο διαιτητής ήταν μονίμως σε ένα τηλέφωνο και ποτέ δεν μου εξήγησε γιατί διέκοψε το ματς», είπε στην κατάθεσή του ο Δέλλας, ενώ ο Γρηγορίου έκανε αναφορά στον φετινό αγώνα της Βέροιας με τον Άρη, που διακόπηκε προσωρινά αρκετές φορές, λόγω εισβολής οπαδών των «κίτρινων», αλλά ολοκληρώθηκε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην περσινή διακοπή του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης (διαιτητής πάλι ο Τριτσώνης), λόγω τραυματισμού της βοηθού Κουρομπύλια, σε ένα παιχνίδι που τελικά συνεχίστηκε από το σημείο της διακοπής.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός στο υπόμνημα που κατέθεσε αναφέρει ότι υιοθετεί την απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει τον αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις