Απολογείται η ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή

Η μεγάλη μάχη της Ένωσης για την αποφυγή του υποβιβασμού
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 14:53
UPD:15:19
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οπαδών της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της ποινής για τα επεισόδια της Κυριακής στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

A- A A+

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για τα έκτροπα του Ολυμπιακού Σταδίου στον αγώνα με τον Πανθρακικό που τελικά οδήγησαν στη διακοπή του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας για την αποφυγή επεισοδίων από οπαδούς της Ένωσης, με την απόφαση της Επιτροπής να αναμένεται εντός της ημέρας.

YOUTUBE/ENWSIGR
Τρ. Δέλλας: Η ΑΕΚ θέλει μόνο ισονομία

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε μετά το τέλος της απολογίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για τα έκτροπα του Ολυμπιακού Σταδίου στον αγώνα με τον Πανθρακικό που τελικά οδήγησαν στη διακοπή του και τόνισε πως ζήτησε ισονομία, αφού το πιο δίκαιο είναι ένα αποτέλεσμα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, που είχε κληθεί να αντικρούσει την ένσταση της ΑΕΚ για αντικανονική διακοπή της αναμέτρησης, δεν παρέστη αλλά απέστειλε υπόμνημα, στο οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- ταυτίζεται με την απόφαση του διαιτητή.

Η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» έχει επικεντρωθεί στο να αποδείξουν ότι -όπως ισχυρίζονται- κακώς διεκόπη οριστικά ο αγώνας από τον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη, αφού ο παρατηρητής και η Αστυνομία συναινούσαν στη συνέχιση και την ολοκλήρωσή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις