Το μέλλον του Μουρίνιο είναι «μπλε»

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 16:20
UPD:16:20
REUTERS/PAUL HANNA

Η επιστροφή του Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» περιορίζεται, για την ώρα, μόνο στον αποψινό φιλικό αγώνα μεταξύ της Βραζιλίας και της Ρωσίας, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της νοτιαμερικάνικης χώρας προσκάλεσε τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

A- A A+

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι πιθανό να είχε ένα… καρδιακό επεισόδιο σήμερα το πρωί διαβάζοντας στη «Sun» ότι «Ο Ζοσέ επιστρέφει στην Τσέλσι», πριν φτάσει στο επεξηγηματικό «αλλά ο Ράφα δεν είναι ανάγκη να πανικοβάλλεται…  ακόμη», που είχε προστεθεί ακριβώς από κάτω.

Η επιστροφή του Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» περιορίζεται, για την ώρα, μόνο στον αποψινό φιλικό αγώνα μεταξύ της Βραζιλίας και της Ρωσίας, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της νοτιαμερικάνικης χώρας προσκάλεσε τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Έτσι, ο Πορτογάλος θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά το γήπεδο στο οποίο γνώρισε μεγάλες στιγμές, μετά την εκδίωξή του από τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, τον Σεπτέμβριο του 2007.

Αυτή η δεύτερη επίσκεψη αποτελεί και την ελπίδα των οπαδών της Τσέλσι πως πρόκειται για την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει ο «αγαπημένος» τους. Η πίστη τους εδράζεται τόσο στις δηλώσεις του ιδίου το περασμένο Σαββατοκύριακο («είμαι τύπος περιπετειώδης, θα μπορούσα να επιστρέψω σε ένα μέρος από όπου έχω ήδη περάσει») όσο και στην ισπανική εφημερίδα «Marca», που  αποκάλυψε ότι ο «Special One» ειδοποίησε ήδη τους τρεις υπαλλήλους στο σπίτι του στη Μαδρίτη.

Στην πραγματικότητα, η δήλωση του Μουρίνιο θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά την επιστροφή του στην Ιταλία και το Μιλάνο, όχι απαραίτητα για την Ίντερ αλλά και για τη Μίλαν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως επίσης θα μπορούσε να αναφέρεται σε κάποια άλλη αγγλική ομάδα (Μάντσεστερ Σίτι ή Άρσεναλ).

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της Πόρτο και πρώην συνεργάτης του Πορτογάλου τεχνικού, Ρούι Σα Λέμος, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter μια φωτογραφία από «το επόμενο σπίτι του Μουρίνιο», με το ακόλουθο σχόλιο: «Δεν υποθέτω, αλλά σας δίνω μια είδηση». Ποια ήταν αυτή; Το εν λόγω πλάνο ήταν το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Βεβαίως, λίγο μετά το «τιτίβισμα» ο λογαριασμός του χρήστη έκλεισε προκαλώντας την εύλογη υποψία ότι εκτός μιας ενδεχόμενης απροσεξίας ίσως και να επρόκειτο για το αστείο κάποιου χάκερ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως κατέδειξαν τα σχόλια των οπαδών της Τσέλσι στο διαδίκτυο το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία γι΄ αυτούς είναι ότι ο Μπενίτεθ φεύγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις