ΣΥΡΙΖΑ: Με συλλήψεις φιμώνουν τους μάρτυρες της επίθεσης στη Μανωλάδα

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 15:02
UPD:15:05
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και η Αστυνομία συμμετέχουν δραστήρια στην τραγωδία της Μανωλάδας», σχολιάζει ειρωνικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κανελλοπούλου.

A- A A+

Συλλήψεις αλλοδαπών εργατών στο νοσοκομείο του Ρίου, ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονταν μετά το αιματηρό περιστατικό στη Μανωλάδα, και άλλων ομοεθνών τους, καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κανελλοπούλου.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, οι αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές προωθούνται προς απέλαση λόγω έλλειψης νομιμοποιητικών της παραμονής τους στην Ελλάδα εγγράφων.

«Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και η Αστυνομία συμμετέχουν δραστήρια στην τραγωδία της Μανωλάδας», σχολιάζει ειρωνικά η κ. Κανελλοπούλου και υποστηρίζει ότι στόχος είναι «να εκλείψουν οι μάρτυρες της απόπειρας μαζικής δολοφονίας» εναντίον των εργατών.

«Για τις τάσεις φασιστικής εκτροπής του κ. Δένδια ήμασταν σίγουροι. Αναρωτιόμαστε, όμως, δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς στην ηγεσία της Αστυνομίας της Αχαΐας; Επιτέλους, οι λαϊκοί, απλοί άνθρωποι της αστυνομίας ας βάλουν έναν φραγμό σε αυτή την κατρακύλα», υπογραμμίζει χαρκτηριστικά, ενώ διερωτάται  ποιό ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Αγγελόπουλου με τους φραουλοπαραγωγούς της Μανωλάδας λίγη ώρα πριν το αιματηρό επεισόδιο.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνει ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα παρέμβει δυναμικά «ώστε το έγκλημα της Μανωλάδας να μην κουκουλωθεί» και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους ανεξαιρέτως.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή