Πρόκριση στον τελικό από σήμερα θέλει ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Πανθρακικό στους ημιτελικούς
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 12:37
UPD:12:48
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Οι γηπεδούχοι, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα επιδιώξουν μια ευρεία σε έκταση νίκη, σε συνδυασμό με καλό θέαμα.

A- A A+

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει απόψε τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανθρακικό (20:00).

Οι γηπεδούχοι, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα επιδιώξουν μια ευρεία σε έκταση νίκη, σε συνδυασμό με καλό θέαμα, προκειμένου και τις εντυπώσεις να διασκεδάσουν αλλά και σε τυπική διαδικασία να μετατρέψουν τη ρεβάνς της Κομοτηνής.  

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να έχει απόψε αρκετές αλλαγές, καθώς οι δύο Αλγερινοί (Τζιμπούρ, Αμπντούν) έχουν μείνει εκτός αποστολής, που σημαίνει ότι (εκτός απροόπτου) Μήτρογλου και Βλαχοδήμος θα ξεκινήσουν βασικοί, ενώ διαφοροποιήσεις αναμένονται και στα πρόσωπα της άμυνας.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Θράκης αφίχθη στην Αθήνα χωρίς τους Βαϊρουά και Χρήστου, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν εγκαίρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις