Ισόπαλο 1-1 το ελληνικό clasico

Πολύ «κακό» για το τίποτα στο Φάληρο, σε ένα μέτριο παιχνίδι
Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 21:10
UPD:21:31
EUROKINISSI
A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, καθώς στο γκολ του Φιγκερόα στο 73΄ «απάντησε» ο Μήτρογλου στο 87΄.

Πριν το παιχνίδι σημειώθηκαν επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων και του καψίματος μέρους των διχτύων, για την επιδιόρθωση των οποίων απαιτήθηκε ένα πεντέλεπτο. Το θέαμα πάντως ήταν μέτριο, αφού αν και ο αγώνας είχε ρυθμό δεν καταγράφηκαν φάσεις. Η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν ανούσια, με μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Χολέβα στο 22΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι «πράσινοι» απείλησαν σοβαρά στο 34΄, όταν ο Μπαρμπαρούσης απέναντι στον Μέγερι προσπάθησε να τον «κρεμάσει» αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ στο 45΄ ο Ζέκα, από λάθος του Μανωλά, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και σε άδεια εστία σούταρε στο δοκάρι! 

Η είσοδος του Ιμπαγάσα στην επανάληψη βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», που αύξησαν κι άλλο την πίεσή τους αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Καρνέζη. Στο 50΄ ο Μπαρμπαρούσης δέχθηκε «συστημένη» σέντρα από δεξιά αλλά μόνος αφύλακτος έστειλε την μπάλα στα χέρια του Μέγερι.

Οι παίκτες του Μίτσελ δεν έλαβαν σοβαρά τα αντίπαλα «μηνύματα» και το πλήρωσαν στο 73΄, με τον Φιγκερόα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού στη σέντρα του Ζέκα και να κάνει το 0-1 με ωραίο πλασέ, «βουβαίνοντας» το φαληρικό γήπεδο.

Οι πρωταθλητές κατόρθωσαν πάντως να «σώσουν» το βαθμό φτάνοντας στην ισοφάριση στο 87΄ με τον Μήτρογλου, που από κοντά έσπρωξε την μπάλα στο άδειο τέρμα μετά το σουτ του Τζιμπούρ, αν και οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ του Αλγερινού επιθετικού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις