Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες αθλητές που μετείχαν στο Μαραθώνιο της Βοστόνης

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 00:24
UPD:01:05
EUROKINISSI/ACTION IMAGES

Ο Πολλιάς στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς τερμάτισε λίγα λεπτά πριν σημειωθούν οι φονικές εκρήξεις (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι Έλληνες αθλητές που μετείχαν στον Μαραθώνιο της Βοστόνης είναι όλοι καλά, όπως διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «contra.gr» ο πρωταθλητής και πολυνίκης του αγωνίσματος, Νίκος Πολλιάς.

Ο Πολλιάς στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς τερμάτισε λίγα λεπτά πριν σημειωθούν οι φονικές εκρήξεις. «Νιώθουμε πολύ τυχεροί και πολύ σοκαρισμένοι. Τερμάτισα λίγα λεπτά πριν από τις εκρήξεις και εκείνη τη στιγμή κατευθυνόμουν προς το ξενοδοχείο. Από την έκρηξη ακολούθησε ένας πανικός. Ευτυχώς όλοι όσοι συμμετείχαμε είμαστε καλά στην υγεία μας», δήλωσε.

«Το σημείο είχε πολύ κόσμο, η περιοχή ήταν γεμάτη από θεατές. Τώρα παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ξενοδοχείου όλα όσα συνέβησαν. Έχω τρέξει σε πολλούς Μαραθωνίους, όμως, αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη, σε κάθε ένα μέτρο υπήρχε κι ένας αστυνομικός, ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν τόσο μεγάλο κακό», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των δρομέων που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν και ο πρώην ταμίας του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας Παναγόπουλος, επικοινώνησε μαζί του και αυτός τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και υπόλοιποι Έλληνες δρομείς είναι καλά στην υγεία τους.

«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη την οποία και καταδικάζουμε. Είμαστε συγκλονισμένοι και στέλνουμε τη συμπαράσταση και τη συμπάθειά μας σε όλους όσοι ήταν εκεί. Είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς, πως ένα ιστορικό γεγονός όπως ο Μαραθώνιος της Βοστώνης βρέθηκε στο στόχαστρο της τρομοκρατίας», δήλωσε ο κ. Παναγόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις