Formula 1: Δεν προβληματίζουν τον Εκλεστοουν οι διαδηλώσεις στο Μπαχρέιν

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 22:18
UPD:16/04/2013 11:32
EPA/MAZEN MAHDI
A- A A+

Καθόλου δεν δείχνει να ανησυχεί ο Μπέρνι Εκλεστοουν για τις διαδηλώσεις που έχουν ήδη ξεσπάσει στο Μπαχρέιν και απειλούν να επισκιάσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί εκεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ηδη, από την προηγούμενη Παρασκευή η αντιπολίτευση έχει διοργανώσει διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας που θα κορυφωθούν το τριήμερο του αγώνα. Στις συγκρούσεις που ξέσπασαν οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση διακρυγόνων  για να διαλύσουν τους διαδηλωτές.

YOUTUBE/ALJAZEERAENGLISH

Κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε την Κυριακή στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων BNA ότι οι αρχές θα λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του αγώνα.

Παρά την ένταση που υπάρχει ο Μπέρνι Εκλεστοουν είναι καθησυχαστικός σημειώνοντας ότι δε βλέπει τον λόγο που το GP δεν θα έχει επιτυχία παρά την έκθεση του Παρατηρητήριου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι στη χώρα συγκεντρώνονται ακτιβιστές ενόψει του επερχόμενου αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια επεισόδια είχαν προκληθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια διεξαγωγής του συγκεκριμένου GP. Το 2011 είχε ακυρωθεί, αλλά πέρυσι διεξήχθη κανονικά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις