Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με αντιπροσωπεία συνταξιούχων

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 15:17
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Συνάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με την Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ).

A- A A+

Τις θυσίες που υφίστανται οι συνταξιούχοι αναγνώρισε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ).

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ Νίκος Μουλίνος παρουσίασε εκτενώς τις θέσεις της ΑΓΣΣΕ για την αναγνώριση του θεσμικού ρόλου της Συνομοσπονδίας και την αντιμετώπιση σειράς σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους συνταξιούχους.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι οι συνταξιούχοι «έχουν προσφέρει πολλά και προσφέρουν ακόμη πολλά στον τόπο», επισημαίνοντας ωστόσο την ανάγκη διαγενεαλογικής δικαιοσύνης.

Σημείωσε επίσης ότι χρειάζεται «μεταρρύθμιση και επανακοινωνικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να εκφράσει πάλι τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των συνταξιούχων».

Σχετικά με την ενίσχυση της θεσμικής εκπροσώπησης των συνταξιούχων, ζήτησε από την ηγεσία της ΑΓΣΣΕ να καταθέσει το επόμενο διάστημα συγκεκριμένη, συνθετική πρόταση με πρακτικό περιεχόμενο. «Σε κάθε συνθετική και θεσμική λύση θα είμαστε δίπλα σας», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή