Ατρόμητος: Κάλεσμα στους φιλάθλους ενόψει πλέι οφ

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 15:12
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES
A- A A+

Τη στήριξη του φίλαθλου κοινού της ομάδας ενόψει της επικείμενης συμμετοχής της στα πλέι οφ ζήτησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων, ο σύλλογος χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση το περιστεριώτικου κόσμου για να επιτύχει το στόχο του στο επικείμενο μίνι πρωτάθλημα, προκειμένου να γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 90 χρόνια παρουσίας που συμπληρώνει φέτος στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας μας στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα το αγαπημένο μας ΄΄αστέρι΄΄ φιλοδοξεί να γιορτάσει την επέτειο των 90 χρόνων από τη γέννηση του προσθέτοντας στη βίβλο της ιστορίας του μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία.

Απευθύνουμε γενικό προσκλητήριο σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε Περιστεριώτη ξεχωριστά, ειδικά σε εκείνους που μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να φέρουμε κοντά μας. Η Ισχύς αποκτάται (άλλωστε) εν τη Ενώσει.

Όλοι μαζί στα πλέι οφ σαν μια γροθιά, ενωμένοι, κρατώντας ψηλά την σημαία μας να δώσουμε τη μάχη ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την έξοδο του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις