Πλατανιάς: Έκτακτο Δ.Σ. έφερε η συντριβή στη Βέροια

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 14:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα με μεγάλο σκορ (αυτή τη φορά από τη Βέροια με 5-0), η διοίκηση της κρητικής ομάδας δεν έμεινε απαθής.

A- A A+

Η χθεσινή συντριβή στη Βέροια από τη «βασίλισσα του βορρά» με 5-0 σίγουρα δεν αποτελεί τον ιδανικό επίλογο στην παρθενική παρουσία του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα, καθώς είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-4 από τον Ολυμπιακό.

Σε δύο αγώνες η ομάδα των Χανίων είχε απολογισμό 0-9 τέρματα και μηδέν βαθμούς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη με υποβιβασμό. Ως εκ τούτου, η διοίκηση δεν ήταν δυνατόν να μείνει έμεινε απαθής. Για να προλάβει λοιπόν δυσάρεστες εξελίξεις συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για αύριο Τρίτη, στις 20:00 το βράδυ.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τη χθεσινή πολύ κακή εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα της ομάδας του Πλατανιά από τη Βέροια, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων θα συνεδριάσει εκτάκτως, αύριο, Τρίτη, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, για τη λήψη αποφάσεων, που θα αφορούν τη φετινή, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις