Κοντά στην απευθείας παραμονή η Βέροια

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 21:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Η Βέροια έκανε το καθήκον της με τον Πλατανιά, επικράτησε με 5-0 της ομάδας των Χανίων και την ερχόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Κόστλι έδωσε προβάδισμα στη Βέροια στο 27΄, με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ. Το γκολ ήταν η επιβράβευση της ανωτερότητας των γηπεδούχων, που είχαν χάσει τεράστια ευκαιρία με τον Ιωάννου στο 19΄.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης πήρε η ομάδα της Ημαθίας στο 33ο λεπτό, όταν προηγήθηκε με 2-0, αυτή την φορά με τον Ιωάννου να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 49ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Από μεταβίβαση του Ολαϊτάν ο Ιωάννου με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του, η οποία, πλέον, θα τα παίξει όλα για όλα την ερχόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον αδιάφορο Παναθηναϊκό.

Στο 74΄ ο Ιωάννου πέτυχε χατ τρικ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βέροιας (4-0).  Το τελικό αποτέλεσμα διαμόφωσε στο 88΄ ο Ολαϊτάν μετά από ασίστ του Ιωάννου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις