Multimedia

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 12:33

Η 29η αγωνιστική αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που έγιναν στις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Πανθρακικού και Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Στο ΟΑΚΑ, μετά το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87ο λεπτό, εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων κάποιοι έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ομάδων και τη διακοπή του αγώνα. Σχεδόν 1,5 ώρα μετά, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική κατηγορία.
Στο ντέρμπι των «αιωνίων» οκτώ άτομα συνελήφθησαν και άλλα τρία προσήχθησαν, κατά την διάρκεια επεισοδίων, πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος (1-1).
Στη μάχη για την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια», «χρυσή» νίκη (δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) πέτυχε ο Αρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συντρίβοντας 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τους πολύτιμους τρεις βαθμούς πήρε και η Βέροια επικρατώντας εντός έδρας με 5-0 επί του Πλατανιά με την ομάδα της Κρήτης να μπαίνει σε περιπέτειες.
Αντιθέτως, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε στα πλέι οφ μετά τη νίκη του ενός έδρας επί της υποβιβασμένης Κέρκυρας με 1-0.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, καθώς στο γκολ του Φιγκερόα στο 73ο λεπτό «απάντησε» ο Μήτρογλου στο 87ο λεπτό.
ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, καθώς στο γκολ του Φιγκερόα στο 73ο λεπτό «απάντησε» ο Μήτρογλου στο 87ο λεπτό.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός #2. Πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σημειώθηκαν επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων και του καψίματος μέρους των διχτύων, για την επιδιόρθωση των οποίων απαιτήθηκε ένα πεντέλεπτο. 
ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σημειώθηκαν επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων και του καψίματος μέρους των διχτύων, για την επιδιόρθωση των οποίων απαιτήθηκε ένα πεντέλεπτο. 

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός #3. Οκτώ άτομα συνελήφθησαν και άλλα τρία προσήχθησαν, κατά την διάρκεια επεισοδίων, πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν και άλλα τρία προσήχθησαν, κατά την διάρκεια επεισοδίων, πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού με 1-0 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Ρομπέρ στο 50ό λεπτό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού με 1-0 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Ρομπέρ στο 50ό λεπτό.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Αρης - Αστέρας Τρίπολης. Δεύτερη σερί και ενδεχομένως «χρυσή» νίκη για τον Άρη. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου σε αγώνα για την 29η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 5-1 του Αστέρα Τρίπολης (των πολλών σημαντικών απουσιών) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξέφυγε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται στην Ξάνθη από την Skoda, πέτυχαν οι Τριανταφυλλάκος (έβδομο λεπτό), Τάτος (29ο λεπτό, 79ο λεπτό, 85ο λεπτό-πεν.) και Αγγελούδης (46ο λεπτό - στη φωτογραφία). Το γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Κάφα στο 58ο λεπτό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL

Δεύτερη σερί και ενδεχομένως «χρυσή» νίκη για τον Άρη. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου σε αγώνα για την 29η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 5-1 του Αστέρα Τρίπολης (των πολλών σημαντικών απουσιών) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξέφυγε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται στην Ξάνθη από την Skoda, πέτυχαν οι Τριανταφυλλάκος (έβδομο λεπτό), Τάτος (29ο λεπτό, 79ο λεπτό, 85ο λεπτό-πεν.) και Αγγελούδης (46ο λεπτό - στη φωτογραφία). Το γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Κάφα στο 58ο λεπτό.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα. Την παρουσία του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εξασφάλισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο «Ζωσιμάδες», σε αγώνα για την 29η ημέρα και «κλείδωσε» θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το «χρυσό» γκολ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Ιλιτς, ο οποίος με «κεραυνό» νίκησε το Στρατηλάτη που μέχρι τότε είχε «κατεβάσει ρολά».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑ

Την παρουσία του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εξασφάλισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο «Ζωσιμάδες», σε αγώνα για την 29η ημέρα και «κλείδωσε» θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το «χρυσό» γκολ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Ιλιτς, ο οποίος με «κεραυνό» νίκησε το Στρατηλάτη που μέχρι τότε είχε «κατεβάσει ρολά».

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - ΟΦΗ - Ατρόμητος. Ο ΟΦΗ με γκολ του Σαρ στο 89ο λεπτό δυσαρέστησε τον Γιώργο Παράσχο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, που μέχρι εκείνο το σημείο έβλεπε το «διπλό» στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», σε αγώνα για την 29η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, που ουσιαστικά θα εξασφάλιζε στους Περιστεριώτες μία θέση στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, το μέλλον των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη, απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα. Ο Ουντόζι στο ένατο και το 72ο λεπτό ήταν ο σκόρερ του Ατρομήτου, ενώ Παπάζογλου στο 84ο λεπτό και Σαρ στο 89ο λεπτό σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων.
ICON PRESS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο ΟΦΗ με γκολ του Σαρ στο 89ο λεπτό δυσαρέστησε τον Γιώργο Παράσχο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, που μέχρι εκείνο το σημείο έβλεπε το «διπλό» στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», σε αγώνα για την 29η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, που ουσιαστικά θα εξασφάλιζε στους Περιστεριώτες μία θέση στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, το μέλλον των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη, απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα. Ο Ουντόζι στο ένατο και το 72ο λεπτό ήταν ο σκόρερ του Ατρομήτου, ενώ Παπάζογλου στο 84ο λεπτό και Σαρ στο 89ο λεπτό σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - ΟΦΗ - Ατρόμητος #2. Σε γερανό τοποθετήθηκε ο προβολέας μετά την κατάρευση του πυλώνα του γηπέδου από τον δυνατό αέρα στο στάδιο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Σε γερανό τοποθετήθηκε ο προβολέας μετά την κατάρευση του πυλώνα του γηπέδου από τον δυνατό αέρα στο στάδιο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Πανιώνιος - Ξάνθη. Ο Κουλοχέρης στο 88ο λεπτό γλίτωσε τον Πανιώνιο από την έκτη εφετινή εντός έδρας ήττα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, με τους «κυανέρυθρους» και την Ξάνθη να μοιράζονται γκολ και βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιρστές (αποβολή με κόκκινη του Μαρίν στο 30ό λεπτό), κρατούσαν το «διπλό» στα... χέρια τους μέχρι το 84ο λεπτό, χάρη στα τέρματα των Μάνταλου (τέταρτο λεπτό, 52ο λεπτό) και Μαρσελίνιο (84ο λεπτό -  πεν.), αλλά ο Πανιώνιος λυτρώθηκε από τους Αραβίδη (32ο λεπτό), Κολοβό (49ο λεπτό) και Κουλοχέρη (88ο λεπτό). 
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Κουλοχέρης στο 88ο λεπτό γλίτωσε τον Πανιώνιο από την έκτη εφετινή εντός έδρας ήττα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, με τους «κυανέρυθρους» και την Ξάνθη να μοιράζονται γκολ και βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιρστές (αποβολή με κόκκινη του Μαρίν στο 30ό λεπτό), κρατούσαν το «διπλό» στα... χέρια τους μέχρι το 84ο λεπτό, χάρη στα τέρματα των Μάνταλου (τέταρτο λεπτό, 52ο λεπτό) και Μαρσελίνιο (84ο λεπτό -  πεν.), αλλά ο Πανιώνιος λυτρώθηκε από τους Αραβίδη (32ο λεπτό), Κολοβό (49ο λεπτό) και Κουλοχέρη (88ο λεπτό). 

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - Βέροια - Πλατανιάς. Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» πήρε η Βέροια με την εντός έδρας νίκη της, 5-0, επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κάρλο Κόστλι άνοιξε το σκορ (27ο λεπτό), ενώ ο Ηλίας Ιωάννου πέτυχε «χατ τρικ» (33ο λεπτό, 49ο λεπτό & 74ο λεπτό), για να σκοράρει στο 89ο λεπτό ο Ολαϊτάν. Σε περιπέτειες μπήκε η ομάδα της Κρήτης που πλέον ισοβαθμεί με τη Βέροια με 33 βαθμούς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL

Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» πήρε η Βέροια με την εντός έδρας νίκη της, 5-0, επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κάρλο Κόστλι άνοιξε το σκορ (27ο λεπτό), ενώ ο Ηλίας Ιωάννου πέτυχε «χατ τρικ» (33ο λεπτό, 49ο λεπτό & 74ο λεπτό), για να σκοράρει στο 89ο λεπτό ο Ολαϊτάν. Σε περιπέτειες μπήκε η ομάδα της Κρήτης που πλέον ισοβαθμεί με τη Βέροια με 33 βαθμούς.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - ΑΕΚ  - Πανθρακικός. Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87ο λεπτό, αλλά σ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87ο λεπτό, αλλά σ' έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αμέσως μετά εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων κάποιοι έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ομάδων και τη διακοπή του αγώνα. Σχεδόν 1,5 ώρα μετά, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή, που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση (και πάντα ανάλογα με το φ.α.) τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - ΑΕΚ  - Πανθρακικός #2. Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87ο λεπτό, αλλά σ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87ο λεπτό, αλλά σ' έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αμέσως μετά εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων κάποιοι έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ομάδων και τη διακοπή του αγώνα. Σχεδόν 1,5 ώρα μετά, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή, που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση (και πάντα ανάλογα με το φ.α.) τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Σούπερ Λίγκα: Η 29η αγωνιστική - ΑΕΚ  - Πανθρακικός #3. Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87ο λεπτό, αλλά σ
ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87ο λεπτό, αλλά σ' έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αμέσως μετά εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων κάποιοι έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ομάδων και τη διακοπή του αγώνα. Σχεδόν 1,5 ώρα μετά, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή, που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση (και πάντα ανάλογα με το φ.α.) τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.