Ισπανία: Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Βαλένθια και Εσπανιόλ

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 23:30
UPD:14/04/2013 01:06
A- A A+

Απίστευτος αγώνας έγινε στο «Ελ Πρατ», όπου Εσπανιόλ και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τις «νυχτερίδες» να κάνουν το 2-3 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην  τελευταία φάση του αγώνα!

Ο Ουακάσο έκανε το 1-0 στο 45΄, για να «απαντήσει» η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Κανάλες στο 53΄. Ο Βερδού έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Εσπανιόλ σκοράροντας στο 82΄, για να ισοφαρίσει ο Τζόνας στο 87΄ και να κάνει το 2-3 ο Σολδάδο.

Εκεί που φαινόταν ότι η Βαλένθια θα έφτανε, για πρώτη φορά φέτος, στην 4η θέση, ένα λάθος του Βίκτορ Ρουίθ, που δεν κάνει ούτε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, επέτρεψε στον Σέρχιο Γκαρθία να «σκοτώσει» από πλάγια θέση τον Γκουαΐτα.

Σπουδαίο «διπλό» για τη Λα Κορούνια, που πέρασε ως ανεμοστρόβιλος νικηφόρα με 4-0 από την έδρα της Λεβάντε και με την τρίτη κατά σειρά νίκη ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Βαλερόν, η… σκυτάλη πέρασε στον Πίτσι (20΄), ακολούθησε ο Ολιβέιρα (28΄) και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Γκαμά στις καθυστερήσεις.

Στη χρονικά πρώτη σημερινή αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβιζιόν, η Βαγιαδολίδ νίκησε τη Χετάφε 2-1, με γκολ του γνωστού από το πέρασμα στον Ολυμπιακό Όσκαρ Γκονζάλεθ (68΄) και του Τσάβι Γκουέρα στο 72΄, ενώ η Χετάφε είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Αλκαθέρ.

Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, η Μάλαγα νίκησε στο «Ροσαλέδα» την Οσασούνα 1-0 με γκολ του Ζούλιο Μπαπτίστα στις καθυστερήσεις, ξεπερνώντας το σοκ του τρόπου με τον οποίο αποκλείστηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και με 50 βαθμούς μοιράζεται την πέμπτη θέση με τη Βαλένθια. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις