Ισπανία: Επιδεινώθηκε το πρόβλημα του Μέσι

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 15:22
UPD:15:22
REUTERS/ALBERT GEA

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα κάθεται στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.Ο Μέσι παίζοντας χθες στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, επιδείνωσε το πρόβλημα που ήδη αντιμετώπιζε στο δεξί πόδι, από το παιχνίδι στο Παρίσι.

A- A A+

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα τη Σαραγόσα την Κυριακή για το ισπανικό πρωτάθλημα, αφού παίζοντας χθες στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, επιδείνωσε το πρόβλημα που ήδη αντιμετώπιζε στο δεξί πόδι, από το παιχνίδι στο Παρίσι.

Η «θυσία» του, ωστόσο, δεν πήγε χαμένη, αφού η είσοδός του έδωσε εντυπωσιακή ώθηση στην ομάδα του, την οδήγησε στην ανατροπή του 0-1 και, εν τέλει, την έφερε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για έκτη συνεχή χρονιά. 

Το γκολ της ισοφάρισης μπορεί να είχε την υπογραφή του Πέδρο Ροντρίγκεθ, δημιουργήθηκε όμως χάρις στην έξοχη ατομική ενέργεια και την τέλεια πάσα του «Ψύλλου» στον Βίγια, που με τη σειρά του «έστρωσε» στον επερχόμενο συμπαίκτη του.

«Ο Μέσι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και αυτή την εβδομάδα έδωσε πράγματι πολλά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέδρο μετά τον αγώνα.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Μέσι θα παραμείνει εκτός γηπέδου για 1-2 εβδομάδες, πιθανότατα μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις