Νίκη με ανατροπή για Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» χρειάστηκε να σκοράρουν τρία γκολ μετά το 85΄
Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 19:33
UPD:19:38
REUTERS/TOBY MELVILLE

Ο Μικέλ Αρτέτα της Αρσεναλ σκοράρει εναντίον της Νόργουιτς Σίτι κατά τη διάρκεια του αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ στο Λονδίνο.

A- A A+

Με πέντε συναντήσεις άνοιξε η αυλαία της 33ης αγωνιστική στην Αγγλία, με την Άρσεναλ να επικρατεί δύσκολα της Νόριτς, με τρία γκολ που πέτυχε μετά το 85ο λεπτό! 

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο 56΄ με τον Τέρνερ αλλά δεν πήραν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ισοφάρισε με πέναλτι ο Αρτέτα στο 85΄, ενώ στο 88΄ ο Μπασόνγκ με αυτογκόλ έφερε μπροστά τους γηπεδούχους και στις καθυστερήσεις ο Ποντόλσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Έβερτον νίκησε 2-0 την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (40΄ Γκίμπσον, 56΄ Ανιτσέμπε), η Φούλαμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ»((55΄ Ν'Ζόγκμπια - 66 αυτ. Ντελφ), με τον Γιώργο Καραγκούνη να συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό σχήμα και να αντικαθίσταται στο 62ο λεπτό από τον Κροάτη Μλάντεν Πέτριτς, ενώ η Ρέντινγκ έμεινε στο 0-0 με τη Λίβερπουλ και η Σουθάμπτον στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ (59΄ Ραμίρες - 66΄ Κάρολ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις