Χ. Πρωτόπαπας : «Δεν υπήρξαν παράνομες πράξεις από στελέχη μας»

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2003 07:17
UPD:07:33
A- A A+

Τη δυσφορία του φέρεται να εκφράζει ο πρωθυπουργός, για την υπόθεση δημοσιευμάτων, που εμφανίζουν κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, αναμεμειγμένα σε παιχνίδια στο Χρηματιστήριο.

Ο υπουργός Επικρατείας, Στέφανος Μανίκας, σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα «Το Εθνος της Κυριακής», εκτίμησε ότι ο εκδότης της «Αυριανής», Γιώργος Κουρής, επιδιώκει με τη στάση του να εμπλέξει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης σε προσωπικές του υποθέσεις.

Ο κ. Μανίκας πρόσθεσε, ότι, με τη δημοσιοποίηση του «Πόθεν Εσχες» του 2000, το οποίο έχει κατατεθεί στη Βουλή, ο εκδότης παραβιάζει ανοιχτές θύρες και τόνισε ότι τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη.

«Δεν υπήρξαν παράνομες πράξεις από στελέχη μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας. Ο υφυπουργός Τύπου, Τηλέμαχος Χυτήρης, σημείωσε, ότι, εάν αποκαλυφθεί η ορθότητα των καταγγελιών, τότε θα υπάρξουν και συνέπειες.

Η Βάσω Παπανδρέου, χαρακτήρισε πολιτικό λάθος, τη στάση του αποπεμφθέντος υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Ευάγγελου Μαλέσιου.

Η κοινοτική επίτροπος, Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξέφρασε την εκτίμηση, ότι, τα βαλλόμενα στελέχη θα διακαιωθούν.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, αναφερόμενος στο θέμα του Χρηματιστηρίου, έκανε λόγο για το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή