Με πείσμα για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο 1-1 για να γίνουν αυτοί φαβορί
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 12:35
UPD:12:35
EPA/ALBERT OLIVE

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Τζο Ινγκλές αγωνίζεται για την κατοχή της μπάλας με τον Δημήτρη Διαμαντίδη του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη. Η προχθεσινή απόδοση της ελληνικής ομάδας απέδειξε ότι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη μπορούν, αρκεί να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να «πνίξουν» με την άμυνά τους την Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα συνέβησαν στον πρώτο αγώνα του «Παλάου Μπλαουγκράνα» και να νικήσει την Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ απέναντι στην ισπανική ομάδα, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να κρατά την τύχη στα χέρια του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45, όμως πριν μπουν στα παρκέ οι «πράσινοι» οφείλουν να έχουν αφήσει πίσω τους τα νεύρα, τις φωνές και τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του παιχνιδιού της Τρίτης, αφού σε αντίθετη περίπτωση απλώς θα έχουν αποπροσανατολιστεί.

YOUTUBE/EUROLEAGUE
Ο Α. Πεδουλάκης για το 2ο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης μιλάει στο κανάλι της Ευρωλίγκας στο Youtube για το δεύτερο παιχνίδι εναντίον της Μπαρτσελόνα

Η προχθεσινή απόδοση της ελληνικής ομάδας απέδειξε ότι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη μπορούν, αρκεί να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να «πνίξουν» με την άμυνά τους την Μπαρτσελόνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, οπότε το μόνο που απαιτείται είναι ψυχραιμία, νηφαλιότητα και συγκέντρωση για 40 λεπτά, αφού ο αντίπαλος είναι ικανός να σε «σκοτώσει» σε δευτερόλεπτα αν χαλαρώσεις.

YOUTUBE/EUROLEAGUE
Highlights: Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 72-70

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να «σπάσει» την έδρα της Μπαρτσελόνα από τον πρώτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς αν και ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ηττήθηκε στην παράταση με 72-70.

Αν ο Παναθηναϊκός κατορθώσει να ισοφαρίσει και μεταφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ τότε θα είναι αυτός το φαβορί, όπως ακριβώς συνέβη και πριν από δύο χρόνια που απέκλεισε τους Ισπανούς.

Επιπροσθέτως, οι «πράσινοι» θέλουν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία, καθώς σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια (11/4/1996) ξεκίνησαν τη μεγαλειώδη πορεία τους προς την ευρωπαϊκή καταξίωση κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις