Ο Δέλλας στο τιμόνι της Ένωσης

Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 23:34
UPD:10/04/2013 00:28
EUROKINISSI /ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο παλαίμαχος άσου και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Τραϊανός Δέλλας.

A- A A+

Σε συμφωνία κατέληξε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον «Κολοσσό», μετά την απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν.

Οι συζητήσεις έγιναν σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, ενώ μετά το «ναι» του παλαίμαχου άσου και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 οι συζητήσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά, προκειμένου να ρυθμιστούν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Δέλλας ξεκινά το δύσκολο έργο του από το πρωί της Τετάρτης. Στο πλάι του θα έχει ως άμεσους συνεργάτες τους Βασίλη Μπορμπόκη, Άκη Ζήκο και Αλέξανδρο Κολιάδη, ενώ γυμναστής θα είναι ο Αντώνης Κέζος που επιστρέφει στην ΑΕΚ, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλκή.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να καθοριστεί επακριβώς η χρονική διάρκεια της συνεργασίας, καθώς ο Δέλλας θα είναι μεν στον πάγκο για τους δύο αγώνες που απομένουν, με Πανθρακικό και Ατρόμητο,  αλλά ακόμη δεν είναι σαφές ποια θα είναι η συνέχεια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τραϊανό Δέλλα. 

Ο Τραϊανός Δέλλας, που με τα χρώματα της ΑΕΚ έχει γράψει τη δική του ένδοξη σελίδα στην τεράστια ιστορία της ομάδας μας, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο και τον αντιπρόεδρο κ. Ηλία Μπρουσιανό, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Άμεσοι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κ.κ. Ακης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης. Γυμναστής θα είναι ο κ. Αντώνης Κέζος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις