«Τέλος» ο Λίνεν από την ΑΕΚ

Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 18:12
UPD:22:13
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας με τον Έβαλντ Λίνεν, μετά τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις τεταμένες σχέσεις του Γερμανού τεχνικού με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από συζήτηση δύο ωρών στα γραφεία της ομάδας, στα Σπάτα, καθώς κρίθηκε ότι μετά τα χθεσινά γεγονότα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και τις κατηγορίες του Γερμανού τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές η Ένωση δεν μπορούσε να παίξει με αυτόν προπονητή την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Πλέον, κυρίαρχο θέμα είναι το ποιος θα αναλάβει το δύσκολο έργο της διαδοχής και θα αναλάβει το ρίσκο να οδηγήσει την Ένωση στους δύο κρισιμότερους αγώνες της ιστορίας της.

Η λύση που επιθυμούν οι διοικούντες την Ένωση είναι εκείνη του Τραϊανού Δέλλα, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα των Κωστένογλου, Μπατίστα, του διδύμου Καραγιάννη-Κοπιτσή, όπως και του Στέλιου Μανωλά, που πάντως έχει τιμωρηθεί εσχάτως από την ΕΠΟ με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση:

«Tο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Έβαλντ Λίνεν, γεγονός που αποδέχθηκε και ο ίδιος ως καλύτερη λύση για αμφότερες τις πλευρές στην παρούσα φάση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Λίνεν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις