Δριμύ κατηγορώ ΣΥΡΙΖΑ κατά Γ. Πρετεντέρη

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 12:50
UPD:14:13
A- A A+

Δριμύ κατηγορώ κατά του Γ. Πρετεντέρη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποιώντας ότι διακόπτει εφεξής τη συμμετοχή εκροσώπων του στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου.

Αφορμή για την αντίδραση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στο «Βήμα της Κυριακής» υπό τον τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη». 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι επιχειρεί  να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, καθώς και για προσωπικές επιθέσεις με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου «με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς», κάτι που αναγκάζει τον ΣΥΡΙΖΑ να διακόψει τη συμμετοχή εκπροσώπων του στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι.Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια. Η απάντησή μας στον εν λόγω "δημοσιογράφο" είναι μόνο η περιφρόνηση», καταλήγει σε έντονο ύφος η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Σκληρή ήταν η απάντηση και του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον δημοσιογράφο.

«Δεν θίγομαι από τους βλακώδεις χαρακτηρισμούς και τις ανοησίες Πρετεντέρη, τις οποίες δεν είχα καν τον χρόνο και τη διάθεση να διαβάσω εν συνόλω...Τουλάχιστον οι Χρυσαυγίτες, όσο "ακραίοι" κι αν είναι, δεν παριστάνουν τους καραγκιόζηδες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, πετώντας πλαστικές φιάλες σε διαιτητές αγώνων μπάσκετ», σημειώνει με νόημα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και προσθέτει σχολιάζοντας για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στο επίμαχο άρθρο:

«Ασφαλώς δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς εμπάργκο 2 ωρών στον Πρετεντέρη, όπως έκανε ο... "ultra επαναστατικός και αντιμνημονιακός" Σύριζα, που εκπρόσωποί του είναι πάντα "πρώτο τραπέζι πίστα" στις πολιτικές εκπομπές της ναυαρχίδας της μνημονιακής προπαγάνδας (Μega)».

Όπως επισημαίνει ο κ. Κασιδιάρης, στην Χρυσή Αυγή έχουν πολλά χρόνια να δώσουν βήμα οι εκπομπές αυτές, με εξαίρεση την τελευταία προεκλογική περίοδο, όταν βάσει νόμου έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των εκλεγμένων κομμάτων στα διάφορα πάνελ.

«Τότε ο εν μνημονίω αδελφός του Ντερμπεντέρη, Μανώλης Καψής, μου είχε κλείσει πολύ δημοκρατικά τα μικρόφωνα και είχε διακόψει την παρέμβασή μου. Πρόλαβα όμως να αναφέρω ότι ορθώς τους πληρώνει με πολλά λεφτά ο Μπόμπολας και πως αν ήμουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ θα έβαζα αυτούς τους τύπους στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας μου για την προσφορά τους στην επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού», καταλήγει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην απάντησή του προς τον Γ. Πρετεντέρη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή