Το ενδιαφέρον σε Κομοτηνή και ΟΑΚΑ

Καθοριστικά τα σημερινά παιχνίδια για πλέι οφ και σωτηρία
Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 12:08
UPD:12:44
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Με τον Γιάννη Βονόρτα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στοχεύοντας στη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά πλέι οφ (φάση από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος).

A- A A+

Τέσσερις αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις είναι ντέρμπι, περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Αν εξαιρεθεί η συνάντηση της Κρήτης μεταξύ του Πλατανιά και του ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακού, στην οποία οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μόνο για το γόητρο αλλά οι γηπεδούχοι χρειάζονται βαθμό ή βαθμούς, μετά τη χθεσινή νίκη του Άρη, σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα τα παιχνίδια αναμένεται να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις.

Με τον Γιάννη Βονόρτα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στοχεύοντας στη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά πλέι οφ, απέναντι στους «κυανέρυθρους» που θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, καθώς διασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία.

Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να υποδέχεται τον ΟΦΗ σε αγώνα χωρίς αύριο και για τους δύο αντίπαλους, αφού το τρίποντο του Άρη στο Περιστέρι άλλαξε τα δεδομένα στην κατάταξη ως προς την υπόθεση της σωτηρίας.

Στην Τρίπολη, τέλος, με αντίπαλο την Ξάνθη ο Αστέρας δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, προκειμένου να μείνει ισόβαθμος του ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την οποία και διεκδικεί από τον «Δικέφαλο».

Το πρόγραμμα:

  • Πανθρακικός-ΟΦΗ              (15:00)
  • Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη   (17:15)
  • Πλατανιάς-Ολυμπιακός       (17:15)
  • Παναθηναϊκός-Πανιώνιος   (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις