Ιταλία: Ισοπαλία στο «Νταλ Άρα» σε αγώνα-διαφήμιση

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 23:56
UPD:23:59
EPA/ELISABETTA BARACCHI

Ο ιταλός επιθετικός Ρολάντο Μπιάνκι της Τορίνο πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του συναρπαστικού αγώνα με την Μπολόνια που έληξε 2-2.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στο «Ρενάτο Νταλ Άρα» ανάμεσα στην Μπολόνια και την Τορίνο, ο οποίος ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη και έληξε 2-2.

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του καμπιονάτο οι «ροσομπλού» υποδέχθηκαν την «γκρανάτα», που προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Βραζιλιάνου Πάουλο Βίτορ Μπαρέτο στο 25ο λεπτό.

Στο 43΄ ακυρώθηκε γκολ του Παναγιώτη Κονέ, που ξεκίνησε βασικός όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για επιθετικό φάουλ του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στον Άντζελο Ογκμπόνα.

Στο 65ο λεπτό, όμως, ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε «πίσω το αίμα» του, όταν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αρκίμεντε Μορλέο στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ξετίναξε τα δίχτυα του Ζαν Φρανσουά Ζιλέ, σημειώνοντας το 6ο φετινό τέρμα του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην πλήρη ανατροπή στο 86΄ με αριστερό δυνατό βολέ του Τιμπέριο Γκουαρέντε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα λίγο νωρίτερα ως αλλαγή.

Ατυχώς για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, όμως, ο Ρολάντο Μπιάνκι έμελλε απόψε να σημειώσει το πρώτο γκολ στην καριέρα του απέναντι στην Μπολόνια (9ο φετινό στο πρωτάθλημα), δίνοντας στην ομάδα του την ισοπαλία κι ενώ το ρολόι είχε περάσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις