Ιταλία: Η «Γιούβε» νίκησε την Πεσκάρα με το μυαλό στην Μπάγερν

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 21:20
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Ο επιθετικός της Γιουβέντους Μίρκο Βούτσινιτς πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε εναντίον της Πεσκάρα με το... σορτσάκι του στο χέρι

A- A A+

Η Γιουβέντους αύξησε σε 12 τους βαθμούς που τη χωρίζουν από τη δεύτερη στο καμπιονάτο Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να έχουν πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής η «γηραιά κυρία» νίκησε δύσκολα την Πεσκάρα με 2-1 στο «Juventus Stadium», καθώς οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επαναληπτικού με την Μπάγερν, όπου και είχαν απόψε το μυαλό τους.

Χρειάστηκε να περάσουν 73 λεπτά αγώνα για να κάνει ο Μίρκο Βούτσινιτς το 1-0 από τα 11 μέτρα. Στη φάση που είχε προηγηθεί ένα λεπτό πριν, η ομάδα από το Αμπρούτσο είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τζουζέπε Ρίτσο, για επικίνδυνο παιχνίδι στον Αρτούρο Βιντάλ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαυροβούνιος επιθετικός έκανε το 2-0 και φάνηκε να «τελειώνει» το παιχνίδι, όμως στο 83΄ ο Εμάνουελ Κασόνε μείωσε σε 2-1 και άγχωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως κατόρθωσαν να κρατήσουν τη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις