Κύπρος: Απορρίπτει ο Π. Κληρίδης τα περί εσκεμμένης μη στοχοποίησης Βγενόπουλου

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 12:37
UPD:12:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

«Μπορεί ο κ. Βγενόπουλος να ήταν εκτός έρευνας, με βάση τους όρους εντολής του οίκου Alvarez & Marsal, αλλά οι όροι εντολής της τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής είναι τόσο εκτεταμένοι που καλύπτουν τους πάντες», ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου Πέτρος Κληρίδης.

A- A A+

Απέρριψε ο Γενικός Εισαγγελέας την Κύπρου Πέτρος Κληρίδης την άποψη ότι εσκεμμένα έγινε προσπάθεια μη στοχοποίησης του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Όπως είπε, «μπορεί ο κ. Βγενόπουλος να ήταν εκτός έρευνας, με βάση τους όρους εντολής του οίκου Alvarez & Marsal, αλλά οι όροι εντολής της τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής είναι τόσο εκτεταμένοι που καλύπτουν τους πάντες».

Ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε ότι θα ήταν καλύτερα να δοθεί στη δημοσιότητα ολόκληρη η έκθεση Alvarez & Marsal για τις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή, ώστε να μην εγείρονται υπόνοιες με τον τρόπο που δημοσιοποιούνται τμήματά της.

Παρατήρησε τέλος ότι «είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο διαρρέει στον Τύπο η έκθεση», γιατί «ο καθένας δημοσιοποιεί εκείνο που ο ίδιος νομίζει ως πιο σημαντικό και όχι άλλα τμήματα που ίσως είναι εξίσου σημαντικά».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή