Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία Βονόρτα για είσοδο στα πλέι οφ

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 23:44
UPD:02/04/2013 11:40
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο νέος προπονητής των πρασίνων, Γιάννης Βονόρτας (δεξιά). Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προλάβει τα πλέι-οφ, έστω κι αν απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο Γιάννης Βονόρτας, στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής των «πρασίνων». 

Ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού» αναγνώρισε βέβαια ότι η κατάληψη της πέμπτης θέσης δεν εξαρτάται μόνο από τα αποτελέσματα της ομάδας του, τόνισε όμως ότι περιμένει από τους παίκτες να βγάλουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα εναπομείναντα παιχνίδια. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, άφησε όμως αιχμές για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, του οποίου ήταν βοηθός.

Γ. Βονόρτας: Είμαι άνθρωπος των προκλήσεων

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Γ. Βονόρτα

«Καταρχήν είναι τιμή που η διοίκηση επέλεξε εμένα για το συγκεκριμένο πόστο και που με εμπιστεύεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι δύσκολη περίοδος για το σύλλογο. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή» δήλωσε αρχικά ο Βονόρτας.

«Ήμουν βοηθός του κ. Ρότσα, κάναμε μία καλή προσπάθεια, η οποία διεκόπη βίαια. Θέλω να καταφέρω να συνεχίσω την καλή πορεία που κάναμε με τον Χουάν. Βούληση της διοίκησης είναι να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά του συλλόγου. Προέρχομαι από την Ακαδημία και θέλω να ενεργήσω σαν συνδετικός κρίκος σ' αυτήν την προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να πλαισιώσουμε την ομάδα με παίκτες από τις Ακαδημίες», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος επισήμανε ότι «είναι δύσκολη η προσπάθεια να μπούμε στα πλέι-οφ, μια και δεν είναι όλα μόνο στο χέρι μας. Το σημαντικό είναι να μπορέσουν να βγάλουν οι παίκτες ό,τι καλύτερο μπορούν και να βρεθούν στην πιο ικανοποιητική κατάσταση που γίνεται. Εμείς θα ψάξουμε ποιοι είναι στην παρούσα φάση οι καλύτεροι, τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα. Δεν έχω πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρόσφατα, έτσι δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα. Όποιος μπορεί να παίξει αυτό που μπορεί και θέλει ο σύλλογος, θα είναι στην ενδεκάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις