Οργισμένη ανακοίνωση για τη διαιτησία του Δημητρόπουλου

Οι «Φαίακες» απειλούν με προσφυγή στην UEFA
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 11:41
UPD:11:42
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα για τ διαιτησία του Δημητρόπουλου στο χθεσινό εκτός έδρας αγώνα των «Φαιάκων» στη Βέροια, με τα παράπονα να εδράζονται κυρίως στη φάση του εις βάρος τους πέναλτι, απόφαση που υπήρξε καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στην ειρωνικού ύφους ανακοίνωση η απόφαση για τον καταλογισμό του πέναλτι χαρακτηρίζεται «ανέκδοτο», ενώ καθίσταται σαφής η πρόθεση της διοίκησης να ενημερώσει την UEFA για την περίπτωση του διαιτητή από τη Φθιώτιδα.

Η ανακοίνωση:

«Καλοκαίρι 2011, υπόθεση ΄΄στημένων΄΄ αγώνων... Θρασύβουλος- Ηλιούπολη... Διαιτητής, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος... Μια κασέτα - βόμβα... Το όνομά του, εμπλεκόμενο.... Η παρέμβαση του Εισαγγελέα, Εμμανουήλ Αντωνακάκη... Δίωξη!

Πρωτόδικη αθώωση, αλλά ο Εισαγγελέας επιμένει... Έφεση! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη δέχεται... Τιμωρία; Αμ, δε! Αποστολή της υπόθεσης στην ΚΕΔ... Αθώωση και, Φεβρουάριο του ’12, στους πίνακες της Super League!

... Δεκέμβριος 2012, Πάτρα, Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, Κύπελλο... Διαιτησία – μνημείο και λήξη στο 87’! Η ΄΄καρατόμηση΄΄ της ΚΕΔ... Από τη Super League εξαφανίζεται… Ώσπου, αίφνης, η ΚΕΔ τον επαναφέρει… Σε δύο εκτός έδρας ματς του ΑΟ Κέρκυρα... Τελευταίο, το σημερινό στη Βέροια...

Το πέναλτι- ανέκδοτο... Η αποβολή του Στάμου... Η ΄΄καταδίκη΄΄... Η βάναυση προσβολή της ποδοσφαιρικής νοημοσύνης...
Ε, και; Άντε, ΄΄καμπάνα΄΄ ως το τέλος της σεζόν... Και από του χρόνου, πρώτα ο Θεός, επιστροφή. Και, κ. Δημητρόπουλε, καλή επιτυχία...

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια περίπτωση – παράδειγμα, εξ όσων η UEFA θα εξέταζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ, ο ΑΟ Κέρκυρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο σας ευχαριστούν… Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις