Είχαν το μυαλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 01:02
UPD:01:02
REUTERS/MIGUEL VIDAL

Ο Μέσι έφτασε τα 43 γκολ  στην πριμέρα ντιβιζιόν και πλέον, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε, δεν είναι καθόλου απίθανο να σπάσει και το ρεκόρ που κατέγραψε στην περυσινή σεζόν, όταν πέτυχε 50 τέρματα.

A- A A+

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν το μυαλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Θέλτα και Σαραγόσα εκτός έδρας, την ώρα που η Μάλαγα δεν επηρεάστηκε από την επικείμενη αναμέτρηση με τη Ντόρτουντ για την ίδια διοργάνωση.

Με το Λουκά Βύντρα να παίζει σε όλο το 90λεπτο, η Λεβάντε επικράτησε 1-0 της Σεβίλη, χάρη στο τέρμα του Ρούμπεν Γκαρσία στο 40ο λεπτό. Αυτό όμως, που σημάδεψε την 29η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζιόν ήταν το νέο ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι. Με το γκολ που πέτυχε στο 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που σκοράρει σε 19ο διαδοχικό παιχνίδι απέναντι σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας!

Η «Μπάρτσα» έχοντας, ουσιαστικά, εξασφαλίσει τον τίτλο στην πριμέρα ντιβιζιόν, είχε το μυαλό της στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν (2/04). Προηγήθηκε 2-1, παρότι βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Ινσά στο 38΄(ισοφάρισε στο 43΄ ο Τέγιο) αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση στο 88΄ με τον Ουμπίνια. Ο Μέσι έφτασε τα 43 γκολ  στην πριμέρα ντιβιζιόν και πλέον, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε, δεν είναι καθόλου απίθανο να σπάσει και το ρεκόρ που κατέγραψε στην περυσινή σεζόν, όταν πέτυχε 50 τέρματα.

Ισόπαλη αναδείχθηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σαραγόσα (1-1). Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε αρκετές αλλαγές έχοντας προφανώς τη σκέψη του στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γαλατασαράι στις 3/04. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προηγήθηκε μόλις στο 6΄ με τον Ρόντρι, αλλά στο 38΄ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε το ματς στα ίσια. 

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η Μάλαγα επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Ράγιο Βαγεκάνο κι έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ντόρτμουντ την προσεχή Τετάρτη (3/04). Ο Ουέλινγκτον στο 21΄, ο Μπαπτίστα στο 55΄ και ο Μοράλες στο 86΄ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προσωρινά ισοφαρίσει με το πέναλτι του Πίτι στο 31ο λεπτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις