«Δαιμονισμένη» η Μπάγερν

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 21:40
UPD:21:40
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Αμβούργου. Οι Βαυαροί διέλυσαν τον αντίπαλό τους με το εξωπραγματικό 9-2 και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι εφέτος δεν έχουν αντίπαλο στη μπουντεσλίγκα.

A- A A+

«Φύλο και φτερό» έκανε το Αμβούργο η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί διέλυσαν τον αντίπαλό τους με το εξωπραγματικό 9-2 και απέδειξαν γι' άλλη μια φορά ότι εφέτος δεν έχουν αντίπαλο στη μπουντεσλίγκα.

Το γεγονός ότι με τη τη νίκη της Ντόρτμουντ πήρε παράταση κατά μία εβδομάδα η στέψη της Μπάγερν ως πρωταθλήτρια Γερμανίας, για 23η φορά στην ιστορία της, δεν επηρέασε διόλου την ομάδα του Γιουπ Χάινκες. Παίζοντας μπάλα...από άλλο πλανήτη οι «κόκκκινοι» αποζημίωσαν με 9 γκολ τους οπαδούς τους στο «Αλιάντς Αρίνα» και διατήρησαν παράλληλα το απόλυτο που έχουν στο δεύτερο γύρο με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τέσσερα γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Κλαούντιο Πιζάρο, δύο ο Αριεν Ρόμπεν, ενώ σκόραραν και οι Σακιρί, Σβαϊνστάιγκεγ, Ριμπερί. Δεν ήταν η πρώτη, αλλά η τέταρτη φορά στην ιστορία της που η Μπάγερν πετυχαίνει 9 γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος. Τελευταία ήταν το 1984 όταν είχε διαλύσει με 9-0 την Κίκερς Οφενμπαχ.

Με την εμφάνιση αυτή, δε, η Μπάγερν έστειλε το καλύτερο μήνυμα στη Γιουβέντους, την οποία πρόκειται να υποδεχτεί την επόμενη Τρίτη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις