Χάινκες: «Πενήντα-πενήντα οι πιθανότητες πρόκρισης»

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 15:10
REUTERS/EDDIE KEOGH

«Περιμένω δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, από τα οποία ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα Ιταλίας πέρυσι και πιθανότατα το ίδιο θα κάνει κι εφέτος», τόνισε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες.

A- A A+

Με δηλώσεις του στο ιταλικό Sky ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες, τόνισε ότι θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια με τη Γιουβέντους με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες.

«Περιμένω δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, από τα οποία ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα Ιταλίας πέρυσι και πιθανότατα το ίδιο θα κάνει κι εφέτος», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Η ιταλική ομάδα παίζει πολύ καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα ευχαριστηθεί από τις  δύο μάχες που θα παρακολουθήσει».

Όταν του ζητήθηκε να δώσει προγνωστικά ανέφερε: «Οι οκτώ ομάδες που έμειναν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετικές. Κάθε μια έχει τις ίδιες πιθανότητες, τόσο για να προκριθεί στους ημιτελικούς, όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου. Συνεπώς, η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Γιουβέντους, δεν έχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις