Ευρωλίγκα: Σε θέση ισχύος η ΤΣΣΚΑ

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 23:49
UPD:29/03/2013 00:35
EPA/YURI KOCHETKOV

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Τεόντοσιτς (αριστερά) και Γουίμς (δεξιά) αγωνίζονται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης Φερνάντες.

A- A A+

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όχι μόνο νίκησε με 81-72 αλλά υπερκάλυψε τη διαφορά της ήττας της με οκτώ πόντους στην ισπανική πρωτεύουσα. 

Οι Τεόντοσιτς (17 πόντοι, 7ασίστ), Γουίμς (21) και Κρστιτς 16 έκαναν «πάρτι» απέναντι στη «βασίλισσα» και επέτρεψαν στους Μοσχοβίτες να έχουν ήδη στο… τσεπάκι τους τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που με νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού θα είναι η πρώτη.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

Oι αγώνες της Πέμπτης

Σε δαιμονιώδη φόρμα η Μακάμπι, πέτυχε την έκτη συνεχή νίκη στον 6ο όμιλο του «Top-16»διαλύοντας την Μπεσίκτας, που έχει γίνει «σάκος του μποξ», με 101-58 στο «Γιαντ Ελιάου». Οι Ισραηλινοί βλέπουν πια τα πλέι οφ ακόμη πιο κοντά, ενώ βρίσκονται πάντοτε στη διεκδίκηση μιας θέσης στη δυάδα.

Στην Κωνσταντινούπολη, τέλος, η Ουνικάχα Μάλαγα πέτυχε νίκη χωρίς αντίκρισμα απέναντι στην Εφές με 70-64, αφού λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός περνούσε σαν… οδοστρωτήρας από την έδρα της Μπάμπεργκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις