«Αθώος» ο Σαλπιγγίδης, παίζει στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 18:01
UPD:23:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

A- A A+

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Γιώργο Δώνη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ πείστηκε από την απολογία του διεθνή άσου και μείωσε την αρχική ποινή των έξι αγωνιστικών σε μία. 

Ο Σαλπιγγίδης είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για «έργω εξύβριση» (μούντζωμα στο βοηθό διαιτητή), κατηγορία που στη δευτεροβάθμια επιτροπή μετατράπηκε σε «ανάρμοστη συμπεριφορά» και τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, συν δύο επειδή ήταν αρχηγός του «Δικέφαλου». Ο βραχύσωμος επιθετικός εξέτισε την ποινή του, αφού δεν έπαιξε κατά του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις