Σούπερ Λίγκα: Έξι αγωνιστικές σε Σαλπιγγίδη, «τσουχτερό» πρόστιμο στην ΑΕΚ

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 17:32
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για την ενέργειά του να μουντζώσει τον διαιτητή στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά. Η ποινή είναι εφέσιμη, ενώ ισχύει σε αγώνες τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών (τεσσάρων συν δύο που αυξάνονται επειδή ήταν αρχηγός), τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για την ενέργειά του να μουντζώσει τον διαιτητή στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά. Η ποινή είναι εφέσιμη, ενώ ισχύει σε αγώνες τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει αύριο έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Εν τω μεταξύ, με πρόστιμο 14.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στη συνάντηση της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Πρόστιμο 2.500 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό (24η ημέρα), ενώ πρόστιμο 2.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα επιβλήθηκε σε ΠΑΕ Παναθηναϊκό και Πανιώνιο για τις αναμετρήσεις με Κέρκυρα και Ατρόμητο (25η ημέρα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις