ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους

«Να διερευνηθούν όλα τα εναλλακτικά σενάρια»
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 08:05
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους», αλλά και στον υπουργό Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, ότι προσπαθώντας να στηρίξει την κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στη Βουλή.

A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην κυπριακή κρίση εκτόξευσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o κ. Κυπριανού έκανε λόγο για «κακή διαπραγμάτευση που οδήγησε σε κακό σχέδιο».

Καταλόγισε ακόμη στην κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους», αλλά και στον υπουργό Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, ότι προσπαθώντας να στηρίξει την κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στη Βουλή.

Αναφερόμενος στη στάση που τήρησε το ΑΚΕΛ κατά τις διαπραγματεύσεις επισήμανε ότι το κόμμα του συμπεριφέρθηκε όσο πιο υπεύθυνα μπορούσε, ωστόσο, όπως είπε, «η κυβέρνηση επιχειρεί επικοινωνιακά να στείλει μηνύματα σε βάρος του ΑΚΕΛ και του τέως προέδρου Δ. Χριστόφια». «Θα έπρεπε να εκτιμήσει την υπεύθυνη στάση την οποία τηρήσαμε», σημείωσε.

Ο κ. Κυπριανού επανέλαβε ότι πρέπει να διερευνηθούν όλα τα εναλλακτικά σενάρια για την Κύπρο και να κριθεί τι είναι το προσφορότερο για τον κυπριακό λαό.

Εκτίμησε επίσης ότι δεν πρόκειται να είναι σύντομη η περίοδος διαφυγής από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα, σημείωσε ότι η αγορά έχει παγώσει και εξέφρασε την ελπίδα να ανοίξουν οι τράπεζες το συντομότερο δυνατό.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή