Φάιναλ φορ με φαβορί τον Ολυμπιακό

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 10:53
UPD:10:53
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Στον πρώτο σημερινό ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό.

A- A A+

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο βόλεϊ παίζεται το Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο, όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης η κρητική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τους αγώνες που θα αναδείξουν την ομάδα που θα κατακτήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο. Στον πρώτο σημερινό ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό (17:00, Novasports 1), ενώ στις 19:30 (από το ίδιο κανάλι) θα αναμετρηθούν, Ηρακλής-Φοίνικας Σύρου.


Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και στοχεύουν στην 19η παρουσία τους στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (16:00, Novasports 1). Για την ομάδα από το Βραχάτι η αναμέτρηση είναι ιστορικής σημασίας, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά σε ημιτελικό κάποιας διοργάνωσης και θα παλέψει για την υπέρβαση.
Ο κάτοχος του τίτλου (και νταμπλούχος) Ηρακλής δεν έχει σχέση με την ομάδα της περασμένης σεζόν, ωστόσο, ο Φοίνικας Σύρου δεν αποτελεί «ανυπέρβλητο» εμπόδιο. Ο «γηραιός» στοχεύει στον 7ο τίτλο του, αντίθετα ο Φοίνικας φτάνει για πρώτη φορά σε ημιτελικό κυπέλλου.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις