Βόλεϊ: «Ζωντανός» για την παραμονή στην Α1 ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 20:34
Icon/ΜΙΝΕΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Την τελευταία αγωνστική της Α1 (22η), θα ξεκαθαρίσει εάν ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία μέσω των πλέι άουτ ή θα υποβιβαστεί στην Α2 με το Μίλωνα.

Στο γήπεδο που την περασμένη Δευτέρα ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» από τον Ηρακλή, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Άρη (17-25, 23-25, 21-25) κι από τη στιγμή που ο «Γηραιός» ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό, η διαφορά τους είναι κάτω από επτά βαθμούς, οπότε εάν παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα και στο φινάλε της κανονικής περιόδου, τότε οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τους Θεσσαλονικείς, είτε τη Νίκη Αιγινίου (παίζει την Καθαρά Δευτέρα με την Κηφισιά και με νίκη 3-0 ή 3-1 εξασφαλίζει την παραμονή της).

Με νίκη την επόμενη εβδομάδα επί της Νίκης Αιγινίου στο κλειστό της Κυψέλης ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα πλέι άουτ, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο παιχνίδι, Ηρακλής-Άρης. 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικρτάτησε 3-2 του Παμβοχαϊκού, που αν και προηγήθηκε , με 2-1 δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τον Έβρο.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επικράτησαν άνετα με 3-0 σετ επί των Ηρακλή και Μίλωνα, εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις