Μήνυμα ενότητας από τον Ιβάν Σαββίδη

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 17:06
UPD:22/03/2013 00:32
PHASMA/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
A- A A+

Με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο» τα τελευταία 24ωρα, προεξάρχοντος εκείνου του Πάμπλο Γκαρσία.

«Η αποβολή του Σαλπιγγίδη, η απόπειρα αλλαγής ημερομηνιών του Κυπέλλου και άλλα πολλά μαρτυρούν ότι πολλοί μας πολεμούν και πιέζουν τον ΠΑΟΚ. Σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε την ομάδα μας» ήταν η τοποθέτηση Σαββίδη, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε λεπτομερώς στα θέματα που απασχολούν το μακεδονικό σύλλογο, ήτοι:

Την υπόθεση Γκαρσία: «Σεβάστηκα την απόφαση του ποδοσφαιριστή να διακόψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε άλλα σχέδια για εκείνον. Του προτείναμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ωστόσο ο ίδιος πήρε διαφορετική απόφαση, χωρίς να το συζητήσει καν μαζί μου, μολονότι του είχα προτείνει να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του πιο πάνω από τα συμφέροντα της ομάδας, κανείς δεν μπορεί να απαιτεί να παίζει σε ένα – δύο ή και πέντε ματς, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία λογική. Η κατάσταση είναι απλή και δεν χρειάζεται να την δραματοποιούμε. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει, σεβαστήκαμε την απόφασή του, τέλος.

Τις αποδοκιμασίες εις βάρος του προπονητή: «Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στον Γιώργο Δώνη, στον πρόεδρο της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει μια δύσκολη περίοδος, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου, τα πλέι οφ  και γι΄αυτό πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Πρέπει να καταστήσω σαφές ότι είμαι εδώ και έτοιμος να κερδίσω τις μάχες με τους "εχθρούς" του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο αναλωνόμαστε σε εσωτερικές διαμάχες».

Το Κύπελλο: «Η θέση μας είναι απλή. Είμαστε ενάντιοι στις αλλαγές ημερομηνιών στη διάρκεια της περιόδου, ειδικά τώρα που μέχρι τους ημιτελικούς έμεινε πολύ λίγος καιρός. Προτείναμε μια εποικοδομητική λύση -να μη γίνουν αλλαγές στις ημερομηνίες του Κυπέλλου, αλλά να παίξουμε ένα παιχνίδι στα πλέι οφ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Τον Σαλπιγγίδη: «Περίμενα την απόφαση της έφεσης χθες, ωστόσο για κάποιον λόγο η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Η θέση μου σ΄ αυτό το ζήτημα είναι γνωστή και αμετάκλητη: η ποινή που επιβλήθηκε δεν είναι ανάλογη της πράξης, του ήθους του παίκτη και ξεπερνά τα όρια της λογικής. Ευελπιστώ ότι στο τέλος η λογική θα θριαμβεύσει και θα μειωθεί η ποινή».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις