Σούπερ Λίγκα: Μετά τα πλέι οφ η αδειοδότηση των ομάδων

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 21:18
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θα γίνει προσπάθεια εμβόλιμης αγωνιστικής πλέι οφ τη Μεγάλη Τετάρτη, ύστερα από συνεννόηση με την ΕΠΟ και την Αστυνομία.

A- A A+

Μετά τη διεξαγωγή των εφετινών πλέι οφ θα γίνει η αδειοδότηση των ομάδων, όπως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Υπέρ της πρότασης που τελικά υπερίσχυσε ψήφισαν οι ΠΑΕ Άρης, Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα και κατά οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη ενώ λευκή ψήφο έριξε ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ δεν εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ., ενώ ο εκπρόσωπος του Πλατανιά δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Ως προς τις ημερομηνίες έναρξης των πλέι οφ σε σχέση με τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας (11 Μαΐου), αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια εμβόλιμης αγωνιστικής πλέι οφ τη Μεγάλη Τετάρτη, ύστερα από συνεννόηση με την ΕΠΟ και την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Όπως αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Play Off και δεδομένου ότι αυτές συνδέονται με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Ημιτελικών και του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το θέμα να συζητηθεί άμεσα με την ΕΠΟ για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

2. Όπως οι αποφάσεις επί της διαδικασίας αδειοδότησης ΕΠΟ ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των Play Off.

3. Όπως υλοποιηθεί το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως αυτό διαμορφώθηκε το Φεβρουάριο και αποφασίστηκε ομόφωνα, μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Fair Play, το πλαίσιο του οποίου αναλύεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις