Στο... κόλπο των πλέι οφ και η Ξάνθη

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 21:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

A- A A+

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 5ης θέσης, που δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Ευρώπης, μπήκε για τα καλά από σήμερα και η Ξάνθη, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0. 

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκεται, πλέον, η ομάδα της Κομοτηνής, που με τον Άρη, είναι οι επικρατέστερες για να ακολουθήσουν την Κέρκυρα στη Β΄ Εθνική. Η Ξάνθη, που χάνει μέσα στην έδρα της και κερδίζει εκτός, έφτασε στους 34 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον Παναθηναϊκό και 4 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά την ολοκλήρωση και της 26ης αγωνιστικής κρατάει γερά την 5η θέση.

«Στραβά» ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 20ό λεπτό ο Παύλος Δερμιτζάκης υποχρεώθηκε να προβεί στην αναγκαστική αλλαγή του Παπαδόπουλου με τον Κοντογουλίδη. Ακολούθησε το δοκάρι από πλευράς του Πανθρακικού, στο 36΄, μετά την κεφαλιά του Κοντογουλίδη και σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Γούτα μετά τη σέντρα του Μάνταλου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Σερζ Ντιέ με εκπληκτικό φάουλ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κουτσόπουλο και το 0-2 ήταν γεγονός. Από κει και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία από το...πουθενά έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα πλέι οφ.

Στο 85΄ χάθηκε η τελευταία μεγάλη ευκαιρία από τους παίκτες του Πανθρακικού, με τον Λοντίγκιν να αποκρούσει σωτήρια την προβολή του Βαϊρουά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις