Βολεϊ: «Αυτοκτόνησε» η Νίκη Αιγινίου

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 20:33
A- A A+

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί τελικά ποιο θα είναι ή αν θα υπάρξει ζευγάρι στα πλέι άουτ της Α1. Η Νίκη Αιγινίου ηττήθηκε σήμερα με 3-2 σετ στην έδρα της από την Κηφισιά κι έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Πιερίας εφόσον επικρατούσε επί της Κηφισιάς δεν θα είχε άγχος στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι Κατερινιώτες κι έτσι καλούνται την επόμενη αγωνιστική (22η) να περάσουν με νίκη από την Αθήνα κόντρα στους «πράσινους» που παίζουν την ύπαρξή τους και θέλουν ,μόνο νίκη με «καθαρό» σκορ (3-0 ή 3-1) για να παίξουν πλέι άουτ.

Επίσης, στο...κόλπο των αγώνων που θα κρίνουν ποια ομάδα θα θα ακολουθήσει το Μίλωνα στην Α2 βρίσκεται και ο Ηρακλής, που στο φινάλε της κανονικής περιόδου υποδέχεται τον Άρη. Περίπτωση να μην γίνουν πλέι άουτ υπάρχει και θα ισχύσει μόνο εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με «καθαρό» σκορ από τη Νίκη Αιγινίου και ο Ηρακλής επικρατήσει του Αρη με 3-0 ή 3-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις