Βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα ο Πλατανιάς

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 19:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο παίκτης του Πλατανιά Αζίζ Αμπντούζ Τετε (Κ) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τους συμπαίχτες του.

A- A A+

Νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο Πλατανιάς Χανίων επί του Πανιωνίου με 2-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη, που από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς από τον αντίπαλό του.

Στο 16` οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Γιάννου, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, ο Τετέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς.

Ο Πανιώνιος απείλησε στο 23` με τον Καμπάνταη που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό, αλλά έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι στο 51` άγγιξαν εκ νέου το γκολ, όμως η προβολή του Μπέλιτς από κοντά έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 56΄ με το σουτ του Αραβίδη μετά την ασίστ του Οκόγιε.

Η πίεση των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη για το δεύτερο γκολ καρποφόρησε στο 76ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ναζλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου, για να έρθει ο Αναστασάκος από κοντά και να «γράψει» το τελικό 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις