ΑΕΚ: Κλήθηκε σε απολογία ο Κατίδης

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 12:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να εξασφάλισε ήδη άδεια από την ομάδα και να ταξίδεψε στην Ιταλία για να ηρεμήσει.

A- A A+

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ, καθώς ο νεαρός παίκτης κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ για το ναζιστικό χαιρετισμό του στο ματς με τη Βέροια.

Την ώρα που ο παίκτης βρίσκεται με άδεια στην Ιταλία, η θέση του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι, πλέον, εξαιρετικά επισφαλής. Λόγω του τριημέρου η κλήση θα κοινοποιηθεί στον 20χρονο το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει: «Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τρίτη 19 Μαρτίου, καλεί σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Κατίδη. Ακολούθως το Δ.Σ θα συνεδριάσει ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του ποδοσφαιριστή».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να εξασφάλισε ήδη άδεια από την ομάδα και να ταξίδεψε στην Ιταλία για να ηρεμήσει. Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθεί και η Σούπερ Λίγκα στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης.

       Μώραλης: «Να τιμωρηθεί πατραδειγματικά»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιάννης Μώραλης, με σημερινή του τοποθέτηση στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM τόνισε ότι η ενέργεια του παίκτη της ΑΕΚ είναι καταδικαστέα και πρότεινε την τιμωρία του από τα αρμόδια όργανα.

 

«Θα είναι ένα από τα βασικά στο ΔΣ της Τετάρτης. Θα πω, όμως, την προσωπική μου άποψη. Είναι απόλυτα καταδικαστέος ο χαιρετισμός αυτός. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αν υπήρχε ή όχι ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν τους φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει τις συνέπειες της πράξης του. Θεωρώ πως η απόφαση της ΕΠΟ να του επιβάλει ισόβιο αποκλεισμό από τις εθνικές ομάδες είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορεί ένας αθλητής που μπορεί να είναι είδωλο για μικρά παιδιά να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις