ΑΕΚ: Ζήτησε συγνώμη ο Κατίδης για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ με τη Βέροια

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 22:59

Στιγμιότυπο από τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ του εναντίον της Βέροιας, που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.

A- A A+

Συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ και από τους συμπαίκτες του ζήτησε ο Γιώργος Κατίδης, για το ναζιστικό χαιρετισμό με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κατά της Βέροιας και χάρη στο οποίο η Ένωση πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο νεαρός παίκτης τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται και πως δεν γνώριζε τι σημαίνει η κίνησή του προς τον κόσμο. Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον Τύπο ανέφερε: «Πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Ήταν ένας πανηγυρισμός και το έκανα για να γιορτάσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας. Είχα ανάγκη ένα γκολ. Το ήθελα πολύ γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν στα τελευταία ματς δεν με βοηθάνε». Στη συνέχεια, είπε ότι θέλησε να αφιερώσει το γκολ «...στο Μιχάλη Παυλή που περνάει μια δύσκολη στιγμή και σε ένα δικό μου πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να πω ποιο είναι αυτό». Πρόσθεσε ακόμη ότι «δεν είμαι ρατσιστής», καθώς και ότι «γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκομαι». 

«Καταλαβαίνω την ένταση που έχω δημιουργήσει. Ζητάω συγγνώμη και θέλω να πω πως ξέρω πού βρίσκομαι και σε ποιον σύλλογο», δήλωσε αργότερα στο ΝοvaΣΠΟΡ FM. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις