Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Σεϊταρίδης

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 13:37
Icon/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Γιούρκας Σεϊταρίδης

A- A A+

Σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο υποβλήθηκε σήμερα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών σε περίπου 3 εβδομάδες θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Η επέμβαση στο πόδι του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ κι αρκετό καιρό. 

Ο 31χρονος άσος εκτός από την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα χάσει επίσης και τον αγώνα της 30ης Μαρτίου με τον Πλατανιά (27η αγωνιστική) κι εκφράζεται η αισιοδοξία ότι  θα επιστρέψει είτε στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, είτε στο μεγάλο  ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις ο Φάμπρι στην κατάρτιση της αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βιτόλο, ο τραυματίας Σεϊταρίδης, οι ανέτοιμοι Τοτσέ και Κουίνσι, ο Μπαρμπαρούσης που αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Νέας Ζηλανδίας, καθώς και οι νεαροί Ταμπάκης, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις