Γυάλινο γοβάκι με λάθος νούμερο

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 11:10

Με το ιδιαίτερο ύφος της και την «εξάρτηση της από το δράμα», η ομάδα Dramaholics παρουσιάζει την παράσταση «Σταχτο(μ)πούτα… και burberi», στο θέατρο Nueva Trova.

A- A A+

Σε εκείνη τη μαγεία και τα παραμύθια που μοιάζει να μη χωράνε πια στη ζωή μας,  η γνωστή μας Σταχτοπούτα και ο τέλειος πρίγκιπάς της επανεξετάζονται κάτω από το μικροσκόπιο μιας άλλης πραγματικότητας, για να φωτιστούν, επιτέλους, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις χρόνων.

Με το ιδιαίτερο ύφος της και την «εξάρτηση της από το δράμα», η ομάδα Dramaholics παρουσιάζει την παράσταση «Σταχτο(μ)πούτα… και burberi», στο θέατρο Nueva Trova, από το Σάββατο 16 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η ομάδα dramaholics, που ιδρύθηκε στα  τέλη του 2008 από τον Άκη Σιδέρη, και - παλεύοντας με δικούς της πόρους και με πολλή αγάπη και μεράκι για το θέατρο - έχει στο ενεργητικό της πέντε παραστάσεις, επιστρέφει με μια αναπάντεχη παρωδία για παραμυθιασμένους και ανυποψίαστους.

Μια φορά κι έναν καιρό… πήγε η γάτα στον χορό και δεν χόρεψε καλά και της κόψαν την ουρά. Θα καταφέρει η καλή μας Σταχτο(μ)πούτα να ξεπεράσει τα ανυπέρβλητα εμπόδια, να πάει στον χορό, να παντρευτεί τον πρίγκιπά της και να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα ή κινδυνεύει η «ουρά» της; Ποιος την εμποδίζει άραγε; Η μητριά και οι αδελφές της ή αυτά είναι μόνο φήμες και τίποτε άλλο; Πόσο ονειρεμένος είναι, τελικά, ο πρίγκιπας; Ποιον ρόλο θα παίξει η νονά της;

Ταυτότητα παράστασης

Η ομάδα dramaholics, που ιδρύθηκε στα  τέλη του 2008 από τον Άκη Σιδέρη, επιστρέφει με μια αναπάντεχη παρωδία για παραμυθιασμένους και ανυποψίαστους.

Κείμενο: Dramaholics, σκηνοθεσία – χορογραφίες – μουσική επιμέλεια: Άκης Σιδέρης, φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας, σκηνικά - κοστούμια:  Κική Μήλιου, κατασκευή σκηνικών: Γιώργος Καλλής, μακιγιάζ: Ματίνα Μπίλια, video art: Άκης Σιδέρης – Σπύρος Μανάτος, γραφιστικά: Χριστίνα Κωνσταντάρα, κονσόλα - φωτισμοί: Βασίλης Τζιβελέκης. Παίζουν: Σταυρούλα Μάκρα, Γιώργος Γιαννίμπας, Βάγια Χατζηπολύζη, Ελίζα Κουκή, Κική Φαντάκη, Άκης Σιδέρης, Μαρία Αντουλινάκη (video). Αφηγητής: Μανούσος Μανωλέσσος.

Πληροφορίες

Θέατρο Nueva Trova, Αθηνάς και Βλαχάβα 9 -  Μοναστηράκι, τηλ. επικοινωνίας - κρατήσεων : 6983 098824. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 16 Μαρτίου έως 28 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων), Σάββατο:  21:15, Κυριακή: 20:30. Διάρκεια παράστασης: 65΄. Τιμές εισιτηρίου: γενική είσοδος: 12 ευρώ με ποτό (κρασί ή μπύρα).

 

Προτεινόμενα για εσάς