Κύπελλο Ελλάδας: Στην Τρίπολη βγαίνει το τελευταίο εισιτήριο

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 12:36
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης θα έχει αρκετές αλλαγές, προκειμένου οι βασικοί του να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας στη Σούπερ λίγκα.

A- A A+

Με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-1 στα Περιβόλια θα διεξαχθεί απόψε ο επαναληπτικός αγώνας της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην αρκαδική ομάδα και τον Πλατανιά (15:00).

Με δεδομένο το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Αστέρας για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα διαφυλάσσοντας τη δεύτερη θέση που κατέχει, ο Σάκης Τσιώλης θα έχει αρκετές αλλαγές, προκειμένου οι βασικοί του να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας στη Σούπερ λίγκα.

Οι  Σανκαρέ, Πιπίνης, Τσαμπούρης και Φούλοπ θα ξεκουραστούν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν μεγάλη παρουσία έως τώρα, ενώ «είδηση» αποτέλεσε η συμμετοχή στην αποστολή του Χουανίτο, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Αύγουστο.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης απέκλεισε έξι ποδοσφαιριστές από την αποστολή (Αναστασάκος, Ναζλίδης, Δημήτρης, Καστέλς, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης), τους περισσότερους εκ των οποίων για λόγους ξεκούρασης, αφού η ομάδα των Χανίων θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στην κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις